Werken bij, met en voor?

Werken moet vanuit onze visie een plezierige bezigheid zijn wat leidt tot mooie (omzet)resultaten. We worden blij van medewerkers die zich betrokken voelen bij de klant, bij onze producten en bij ons bedrijf.

Hard werken, goed ontspannen en een continue focus op het succesvol ondersteunen van onze klanten.

Dat is hoe we vanuit ons hoofdkantoor in Kampen dagelijks onze passie voor ambachtelijk brood, onderscheidend koek & banket en unieke zoetwaren vertalen naar mooie partnerships en bijzondere omzetresultaten voor de klant. Ons team van medewerkers én onze opvallende labels zoals “Brood zoals Vroeger” en “Het Smaakkabinet” zorgen ervoor dat we als een interessante en betrouwbare business partner worden gezien.

We nodigen je graag uit om te solliciteren.

Icoon merken

Waarom zoeken we nieuwe teamleden?
Soms word je ingehaald door je eigen succes. Dan moet je bijschakelen in personeel om je groei beheersbaar te houden. Vandaar dat we graag kennis met je willen maken.

We geloven in het vasthouden van de dynamiek en de positieve energie binnen ons team. Geen gezeur en geen gezeik. Gewoon doen. Op een goede manier informeel samenwerken. Daar gaan we voor, ook als jij voor ons kiest.

Hieronder een aantal vacatures. Voel je vrij om ook een open sollicitatiebrief te sturen. Als je lijkt te passen in ons team, dan nodigen we je graag uit voor een ontdekgesprek.

Stuur je sollicitatiebrief per mail naar vacature@eurofoodgroup.com.