Ik bak uitsluitend met de beste Ingrediënten uw koek & banket
Woltjo Smit, Banketbakker

Smaakkabinet

Goede smaak was nog nooit zo herkenbaar. Van verrassend streekproduct tot Weesper Mop en Kamper Brok: het Smaakkabinet levert altijd onderscheidend banket. Je ziet het in één oogopslag aan het opvallende label. Dat maakt kiezen toch een stuk makkelijker.

Het Smaakkabinet brengt verrassende (streek)producten bij u in de winkel en via u bij de consument. Door onze kennis en ervaring weten wij precies wat er geliefd is bij de koffie en thee. We noemen een Kamper brok (ook leuk om iemand mee te verrassen trouwens), een Zeeuwse krakelingen of Spakenburger Jan Hagel of een Weespermopje. Noem een windstreek, wij hebben er een koek voor. Of een stuk luxe gebak, want dat heeft het Smaakkabinet uiteraard ook – handig, als er ’s avonds opeens visite voor de deur staat.

En als de visite onverwachts afzegt, geen probleem. De producten van het Smaakkabinet hebben een passende houdbaarheid, waardoor je ze niet binnen enkele dagen hoeft te consumeren.

De toppers van het Smaakkabinet worden naar u toegebracht door onze buitendiensttoppers. Zij zorgen en staan voor een fijne klantrelatie, en stemmen samen met ondernemers het assortiment af op de lokale markt en actuele thema’s. Deze vind je, samen met de seizoentoppers, primeurs en scherpe aanbiedingen, meerdere keren per jaar terug in onze catalogus, waar we stiekem best heel trots op zijn.

Kies je voor het Smaakkabinet, dan zorgen wij voor de presentatie en richten we de robuuste tafel strak in volgens schappenplan voor een optimaal rendement. Dit blijven we natuurlijk monitoren. Logistiek hebben we de organisatie in eigen handen, dit maakt dat we flexibel zijn en wekelijks op afgestemde dagen leveren. Dit kunnen we garanderen.

Bekijk de catalogus

 

Volg ons

 

Catalogus bekijken? Klik hier
Bekijk ons assortiment!