Bovenbanket

Bovenbanket is al ruim veertig jaar actief in het oosten van het land als producent en groothandel. Bij Bovenbanket vinden we kwaliteit en veiligheid erg belangrijk, we werken dan ook volgens de hoogste eisen, en dat zie je terug in onze ISO FSSC 22000 certificatie. Uiteraard worden er regelmatig audits gehouden om te garanderen dat onze ingrediënten, productie, verpakkingen en verzending aan de strenge Europese eisen voor hygiëne en kwaliteit voldoen.

Wij voeren een uitgebreid assortiment van ambachtelijke koek, cake, banket en smakelijke broodvervangers zoals beschuit, roggebrood, ontbijtkoek en crackers. De bakkerijen van Bovenbanket produceren ambachtelijke bakkersproducten op innovatieve wijze voor een ongekende constante kwaliteit en unieke smaak. Het assortiment van Bovenbanket is van kwalitatief hoog niveau en kenmerkt zich door ongekende versheid. De belangrijkste afnemers van Bovenbanket zijn wederverkopers.

Maar we zitten niet stil natuurlijk. We werken samen met onze partners aan nieuwe banketproducten, volgens nieuwe recepturen. Onze producten zetten wij graag in voor jouw private label en kunnen in overleg geheel op maat leveren.