The Bread Foundation

Elke hap is een waardevolle stap naar daar waar hulp broodnodig is. The Bread Foundation helpt waar een hap meer of minder het verschil maakt.

Door doelen en organisaties financieel bij te staan, geven we nieuwe betekenis aan voedingswaarde. Samen met jou. Want van elk verkocht brood(je) van The Bread Company gaat een deel naar The Bread Foundation. Daarmee is elke hap een waardevolle stap, naar hulp waar het broodnodig is en naar een betere toekomst voor mensen die dat verdienen. Iedereen dus.

Mooie doelen die voeden
Denk aan een financiële bijdrage voor een organisatie die voedselpakketten maakt voor vluchtelingen. Een donatie voor mensen in hongergebieden. Of een gift voor een bakkersschool in Roemenië waar jonge bakkers het vak leren van oud bakkers uit Nederland die hun kennis daar graag en vrijwillig overbrengen. The Bread Foundation kiest mooie doelen die voeden. Met een maaltijd, kennis of een helpende hand.

Behalve dat het (h)eerlijke brood van The Bread Company heel gezond is, eet je dus ook nog eens met een goed hart. En dat geeft een bijzonder voldaan gevoel.