Koek en banket

Op zoek naar koek en banket? Eurofoodgroup is jouw leverancier van de allerlekkerste koek en banketproducten. In onze bakkerij worden dagelijks diverse lekkernijen gemaakt alleen van de beste kwaliteit. Wij leveren op grote schaal koek en banket aan onder andere supermarkten, horeca, grootverbruikers en instellingen. Wij verzorgen hierbij niet alleen de bestelling, maar voorzien jou ook graag van een passend advies voor bijvoorbeeld de verkoop van deze ambachtelijke producten. We komen graag met jou in contact!

Bekijk de najaarscatalogus!

Kwaliteitsmerken met passie

Bij Eurofoodgroup vind je merken van hoge kwaliteit die werken met passie. En dat zal je terug zien in de koek en banket die je bij ons kan bestellen. Wij hebben koek en banket van merken als Banketwereld, Het Smaakkabinet en BovenBanket. Deze merken staan bekend als de veelzijdigheid en flexibele samenwerking. Hierdoor kunnen we koek en banket aanbieden van een groot assortiment en gunstige aanbiedingen. Heb je specifieke wensen? Bespreek het met ons en we maken een koek en banket pakket volledig op maat!

Jouw bakkerij en partner

Onze bakkerijen zijn te vinden in heel Nederland, hierdoor zijn wij altijd bij jou in de buurt. We maken op grote schaal koek en banket voor jou klaar die het hele jaar door de lekkerste smaak heeft. Daarbij zitten we boordevol ideeën om deze ambachtelijke producten onder de aandacht te brengen bij de consument. Daarom denken we niet alleen als bakker, maar ook als partner graag met je mee over de mogelijkheden voor koek en banket. We spelen in op thema’s door het jaar heen, bijvoorbeeld koek en banket in het teken van koningsdag, Valentijnsdag of kerst.

Meer dan koek en banket

Eurofoodgroup heeft een kwalitatief netwerk aan heerlijke producten die te krijgen zijn in heel Nederland. Naast de koek en banket, staan wij ook voor jou klaar met het lekkerste brood of oliebollen en appelflappen. Vanuit The Bread Company kunnen we jou kennis laten maken met onder andere lunches, tafelbrood of de bekende Cinnamon Rolls. In onze Oliebollengilde maken zij de meest verse oliebollen en appelflappen die met oud en nieuw natuurlijk niet mogen ontbreken.

Vind jouw koek en banket bij Eurofoodgroup!

Bij Eurofoodgroup vind je koek en banket die niet alleen vers, maar ook nog eens met veel passie en liefde worden gemaakt. Meer willen weten over de mogelijkheden? Je kunt ons bereiken door te bellen naar 038 332 9446, maar het is natuurlijk ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Liever zelf een e-mail sturen? Richt je e-mail aan info@eurofoodgroup.com. Vind jouw koek en banket bij Eurofoodgroup!