Koek groothandel

Wanneer iemand een kopje koffie bestelt in jouw kantine, restaurant of horeca gelegenheid, dan wil je daar natuurlijk wel het lekkerste koekje bij aan kunnen bieden. Eurofoodgroup BV is de koek groothandel waar je als bedrijf de meest unieke en exclusieve producten kunt krijgen. Niet alleen de koeken die het hele jaar beschikbaar zijn, maar ook de koeken die seizoensgebonden zijn. Ben je benieuwd wat de koek groothandel voor jouw bedrijf kan betekenen? Kijk dan op de website of neem contact op met Eurofoodgroup BV.

Bekijk de najaarscatalogus!

Onze merken in de koek groothandel

Bij de koek groothandel van Eurofoodgroup BV bieden we allerlei bakkerijproducten aan die we onder verschillende merken brengen. Een van die merken is Banketwereld. Met dit merk voorzien we jou van ambachtelijke koeken, maar ook van banket, cake, luxe chocolade en smakelijke broodvervangers. Als bedrijf kun je bij Banketwereld eenvoudig je bakkerijproducten bestellen tegen scherpe en goede voorwaarden. Verder bieden wij ook producten van het merk Smaakkabinet aan. Daarbij kun je denken aan allerlei verrassende streekproducten die geliefd zijn bij de koffie en thee. Ook het merk Bovenbanket wordt aangeboden bij de koek groothandel. Dit merk voert een uitgebreid assortiment van ambachtelijke koeken en nog veel meer. Bekijk al onze merken op onze website.

Wisselend assortiment

Bij de koek groothandel kun je producten krijgen die het hele jaar beschikbaar zijn. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar nieuwe ideeën, waaronder ook producten die seizoensgebonden zijn. Daarbij kun je denken aan allerlei bakkerijproducten die je met Pasen, Valentijnsdag, Sinterklaas en Kerst kunt aanbieden. Zo kun jij met je bedrijf het hele jaar door profiteren van de koek groothandel.

Producten van hoge kwaliteit

Iedere dag staan wij voor jou klaar om je de beste producten aan te bieden. Niet alleen op het gebied van smaak, maar ook op het vlak van voedselveiligheid. De producten van de koek groothandel voldoen namelijk aantoonbaar aan de hoogste kwaliteitseisen van de voedselveiligheid. Op die manier weet jij zeker dat je de lekkerste koeken aan kunt bieden.

Meer informatie?

Wil je jouw klanten voorzien van de lekkerste producten voor bij de thee of koffie? Neem dan contact op met de koek groothandel. Eurofoodgroup BV denkt met je mee in mogelijkheden en geeft je graag professioneel advies. Wil je hier meer informatie over ontvangen? Stuur een e-mail, doe een belletje of vul gewoon ons contactformulier in.