Stroopwafels importeren uit Nederland

Woon je in het buitenland en heb je het plan opgevat om stroopwafels te importeren? Goed idee! Als geen ander weet jij wat je mist aan deze oud-Hollandsche lekkernij. Nu de rest van je nieuwe thuisland nog! Zie je wel een afzetmarkt voor deze heerlijke platte wafels met stroopvulling in bijvoorbeeld Canada, Australië of de USA? Met stroopwafels importeren kunnen wij je helpen. Bij Eurofoodgroup produceren we namelijk de lekkerste stroopwafels. Dat niet alleen, wij zijn gespecialiseerd in de export van stroopwafels naar het (verre) buitenland. Wacht dus niet langer; ga op strooptocht en word een wafelbaas!

 

Neem direct contact met ons op!

Eurofood-stroopwafels-mix

The famous Dutch cookie: will it stick?

In Nederland stropen we maar wat graag onze mouwen op voor dit plakkerige koekje. We zijn er gek op! We kunnen ons goed voorstellen dat je op het idee bent gekomen om stroopwafels te importeren. Zo’n Dutch sirup waffle zal in Nieuw-Zeeland net zo lekker smaken als in onze provincie Zeeland. Voor ons is de stroopwafel ‘het beroemde koekje waaraan je blijft plakken’. Toch is enig marktonderzoek wel aan te raden. Als je stroopwafels wilt importeren, beantwoord dan voor jezelf de vraag: “Will it stick?

Wanneer het antwoord volmondig “ja” is, dan helpen wij je graag om the famous Dutch cookie that sticks bij jou in je warehouse te krijgen.

Industriële banketbakkerij

Onze fabrieken produceren niet alleen brood, maar ook banket. Op grote schaal op zoek naar banket? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Van het produceren van banket tot het leveren en (advies in) etaleren: Eurofoodgroup is er voor jou.

Eurofoodgroup-mix-stroopwafels-importerenEurofoodgroup-koekjes-mix-stroopwafels-importeren

”[insert name], Importer of Dutch Stroopwafels”

Na de zoete inval, het idee, ga je aan de slag. Marktonderzoek, afzetmarkt in beeld brengen, afnemers binnenhalen, papierwerk in orde maken… Nu ben je er helemaal klaar voor om stroopwafels te importeren. Aan onze kant hebben we een passende exporteur voor je gevonden, die ons product zal verschepen. Al dan niet versterkt door een p(l)akkende marketingcampagne, laat je de eerste lading stroopwafels overkomen. Spannend! Ondertussen leg je de laatste hand aan het ontwerp voor een nieuw naamplaatje. “[jouw naam], Importer of Dutch Stroopwafels”, staat er. Ga je voor een brushed metal plaatje of toch de wafelstructuur? Hoe cheesy je jouw stroopwafel-imperium wilt presenteren, bedenk je nog wel. Dat het sweet wordt, weten we in ieder geval zeker.

 

Proostwafel

Als je toch aan het importeren bent, bestel dan direct iets te drinken mee. Wij leveren Van Meers’ famous Stroopwafel Liquor in o.a. de VS, Canada en Zuid-Afrika. Deze stroopwafellikeur is een verrassend geschenk om in te schenken aan waffle enthusiasts. Drink ‘m als shotje, drup ‘m in de koffie of giet ‘m over je dessert. Proostwafel!

Eurofood-stroopwafels-luxe Eurofood-stroopwafels-mini

 

Eurofoodgroup, jouw partner in baked goods

Bij Eurofoodgroup staan we met beide voeten op de vlakke bodem van The Netherlands. Onze blik richten we echter voorbij de horizon van thuishaven Kampen. Onze baked goods, zoals koeken, brood en oliebollen, vinden dan ook hun weg door het hele land en verder. We staan ook wel bekend onder de namen Banketwereld, Smaakkabinet en The Bread Company. Kunnen wij je helpen met het importeren van stroopwafels? Neem vandaag nog contact met ons op! Per mail zijn we altijd bereikbaar, telefonisch tijdens Nederlandse kantooruren.

Eurofoodgroup-mix-stroopwafels-exporteren