Industriële bakkerij brood & banket

Op zoek naar een industriële bakkerij in brood en banket? Eurofoodgroup (gevestigd in Kampen) is in staat om op grote schaal brood- en banketproducten te produceren. Wij leveren ons brood en banket onder andere aan supermarkten, horeca, pompshops, grootverbruikers, scholen, verenigingen en instellingen. Ben je verantwoordelijk voor de inkoop van brood en banket en op zoek naar een professionele dienstverlener? Wij begeleiden het proces van A tot Z! Zo leveren we niet alleen het brood en banket. Je mag van ons ook een professioneel advies verwachten. Hoe kun je bijvoorbeeld de presentatie van het product verbeteren? Neem contact met ons op. Wij vertellen het je graag.

Bekijk onze kerstcatalogus!

Door heel Nederland!

Als industriële bakkerij in Kampen leveren wij onze producten aan grootafnemers door heel Nederland. Door het land hebben wij meerdere fabrieken waar we het lekkerste brood en banket produceren. Logistiek gezien zijn we hierdoor altijd in de buurt. Wij zijn jouw groothandel in bakkerijproducten! Op zoek naar een industriële bakkerij of een industriële banketbakkerij bij jou in de buurt? Schakel Eurofoodgroup in!

Industriële banketbakkerij

Onze fabrieken produceren niet alleen brood, maar ook banket. Op grote schaal op zoek naar banket? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Van het produceren van banket tot het leveren en (advies in) etaleren: Eurofoodgroup is er voor jou.

Ingespeeld op actuele thema’s

Bij Eurofoodgroup vinden we het belangrijk om in te spelen op actuele thema’s. Ons brood en banket is heel het jaar door lekker, maar sommige periodes verdienen extra aandacht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Valentijnsdag of Koningsdag. Ben je op zoek naar brood of banket omtrent een actueel thema? Vanuit onze bakkerij in Kampen verzorgen we het!

Over Eurofoodgroup

Eurofoodgroup is in staat om op te treden als industriële bakkerij vanuit Kampen, maar heeft daarnaast het productaanbod onderverdeeld in meerdere labels.

The Bread Company
Brood dat barst van de smaak! Wars van e-nummers en kunst- en vliegwerk. Onder andere lunch, tafelbrood en Cinnamon Rolls (kaneelbroodjes). Dagelijks met veel passie gemaakt in onze industriële bakkerij in Kampen. The Bread Foundation is onderdeel hiervan en zorgt voor hulp daar waar het broodnodig is.

Banketwereld
Het grootste (en lekkerste!) assortiment ambachtelijke koek, cake, banket, luxe chocolade en smakelijke broodvervangers.

Het Smaakkabinet
Bij Het Smaakkabinet vind je verrassende onderscheidende streekproducten (banket). Zo leveren wij onder andere de Zeeuwse krakeling, de Spakenburgse Jan Hagel en het Weespermopje.

Oliebollengilde
Sluit het jaar af met de lekkerste oliebollen en appelflappen van Eurofoodgroup.

Advies op maat? Geen probleem!

Enthousiast geworden na het zien van de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Je bereikt ons telefonisch via 038 332 9446, maar het is natuurlijk ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Liever zelf een e-mail sturen? Richt je e-mail aan info@eurofoodgroup.com.