Groothandel in bakkerijproducten

Wil jij met je bedrijf het lekkerste assortiment in broden, koeken en banket aanbieden? Eurofoodgroup BV is altijd op zoek naar unieke producten uit alle windstreken met heerlijke en eerlijke ingrediënten. Als groothandel in bakkerijproducten bieden we exclusieve producten die gemaakt worden met liefde, passie en vakmanschap. Vanuit verschillende merken leveren we elke dag brood, koek, banket, wijnen en zoetwaren. Seizoensgebonden of het hele jaar verkrijgbaar. 

Neem direct contact op!

Maak kennis met onze merken

Omdat koek geen brood is en een bol geen banket, brengen we in onze groothandel de bakkerijproducten onder bij verschillende merken. The Bread Company levert het allerlekkerste (afbak)brood, speciaal voor horecaondernemers, bakkers en delicatessenwinkels. Met Banketwereld voorzien we je van banket, zoutjes, smakelijke broodvervangers en versproducten voor bakkers, kaasboeren en pompshops. Met Smaakkabinet haal je altijd onderscheidend banket in huis. Niet alleen het opvallende label trekt de aandacht, ook unieke streekproducten zoals de Weesper Mop of Kamper Brok springen in het oog. Bekijk voor meer informatie ook de andere merken in onze bakkerijproducten groothandel.

Wisselend assortiment

Als groothandel in bakkerijproducten zoekt onze industriële bakkerij altijd naar nieuwe ideeën en gaan we mee met de seizoenen. Zo vind je bij ons niet alleen de nieuwste primeurs, maar kom je elk jaar ook de seizoensfavorieten tegen. Van paassloffen tot pepernoten, van valentijnsharten tot verschillende soorten Kerst- en Oudjaarslekkernijen. De merken uit onze groothandel in bakkerijproducten kom je tegen in supermarkten, restaurants, scholen en pompshops. Je kunt er bijna niet meer omheen, maar of je dat nou erg moet vinden… Voegen we binnenkort jouw bedrijf aan dit rijtje toe? We staan ook graag voor je klaar met relatiegeschenken!

ISO 22000 en FSSC 22000 gecertificeerd

Elke dag bieden we je de beste producten. Niet alleen op het gebied van smaak, maar ook op het gebied van voedselveiligheid. Al onze producten zijn ISO en FSSC (Food Safety System Certification) 22000 gecertificeerd. Dat betekent dat de bakkerijproducten uit onze groothandel aantoonbaar voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van voedselveiligheid. Dat is nog eens ambachtelijk genieten!

Bakkerijproducten uit onze groothandel in jouw winkel

Wil je jouw klanten voorzien van het lekkerste brood, unieke streekproducten, heerlijke koeken en houdbare producten? Van Eurofoodgroup BV mag je professioneel advies verwachten. Met onze ervaring als groothandel in bakkerijproducten denken we graag met je mee in de mogelijkheden. Wil je meer informatie over Eurofoodgroup en de bakkerijproducten die we vanuit onze groothandel leveren? Neem contact met ons op! Stuur een mailtje, doe een belletje of vul gewoon ons contactformulier in. Dan nemen we contact met jou op!