Smaakvolle relatiegeschenken Zwolle

Op zoek naar inspiratie voor relatiegeschenken in Zwolle en omgeving? Wij helpen je met het samenstellen van smaakvolle relatiepakketten. Trakteer je werknemers of zakenrelaties op ambachtelijke koek van Banketwereld, streekproducten van Smaakkabinet of het allerlekkerste brood van The Bread Company. Met het duurzame assortiment van onze verschillende merken kunnen we relatiepakketten samenstellen die erin gaan als zoete koek. De mogelijkheden zijn oneindig en de relatiepakketten zijn op volledig maat De expertises van onze merken komen samen in Eurofoodgroup, jouw adres voor relatiegeschenken vlakbij Zwolle.

Neem direct contact met ons op!

Relatiegeschenken-zwolle-medewerkers Relatiegeschenken-zwolle-kerst Relatiegeschenken-zwolle Relatiegeschenken-zwolle-kerstpakket

Betere business met relatiepakketten

Bij relatiegeschenken in Zwolle denk je al snel aan het in de watten leggen van zakenrelaties. En terecht! Waardeer die nieuwe sweet deal door zoete post te laten bezorgen bij je vennoot. Bedank je leveranciers met een duurzaam verrassingsontbijt voor de altijd vroege levering. Laat verschillende streekproducten samenkomen in één sterk relatiepakket, om de (inter)nationale samenwerking te vieren. Zo leg je een goede bodem voor betere business vanuit Zwolle, met relatiegeschenken van Eurofoodgroup. Heb je de smaak te pakken? Mooi, want er zijn meer partijen die je kunt waarderen met een relatiepakket.

Koek voor klanten

De meeste bedrijven in Zwolle besteden begrijpelijkerwijs veel aandacht aan het werven van nieuwe klanten. Wanneer zij eenmaal klant zijn, dan zorg je dat ze klant blijven. Dat doe je met uitstekende service en excellente dienstverlening. Met relatiegeschenken maak je klanten in Zwolle en omgeving fan van je merk. Beloon klagende klanten voor hun feedback met een Kamper brok of bedank je beste klanten met banket. We denken graag mee hoe we als groothandel in bakkerijproducten de wow-factor voor je klanten kunnen creëren. Zo maak je fans van klanten en medewerkers worden ambassadeurs van je merk, met behulp van relatiegeschenken uit Zwolle en omgeving.

Relatiegeschenken-zwolle-kamper-brok Relatiegeschenken-zwolle-uitgekookt

 

Motivatiewafels

Voor de meeste bedrijven geldt, dat succes voor een groot deel te danken is aan de inzet van werknemers. Bedank ze voor hun bijdrage, met smaakvolle relatiegeschenken uit Zwolle en omstreken. Organiseer bijvoorbeeld een duurzaam ontbijtje op de zaak, na het afronden van een belangrijk project. Zelfs het kleinste gebaar als een zakje stroopwafels met een kaartje, zal zorgen voor een verhoogde moraal op de werkvloer. Denk ook alvast aan de decembermaand in Zwolle en bestel nu relatiegeschenken voor de kerst.

Goed gevulde kerstpakketten

Het is nooit te vroeg in het jaar om op zoek te gaan naar relatiegeschenken voor de kerst. Voor je het weet is het december en vallen de eerste sneeuwvlokken in Zwolle. We denken graag met je mee. Een ambachtelijke kerststol met banket- of amandelspijs doet het altijd goed. De feestelijke kerstkoekjes van Banketwereld zullen het goed doen bij collega’s met kinderen. Met een cadeaubon voor Oliebollen Gilde trakteer je indirect op de lekkerste oliebollen en appelflappen voor Oud & Nieuw. Stel nu samen met ons een kerstpakket samen, dan zijn je relatiegeschenken voor de kerst in Zwolle.

Relatiegeschenk-Werkis Relatiegeschenken-zwolle-sinterklaasletter

 

Nu relatiegeschenken in Zwolle bestellen

Zoals je hebt kunnen lezen, zitten we vol ideeën voor relatiegeschenken. Vanuit omgeving Zwolle kunnen we leveren tot ver in het land. Ben je blij met je klanten, medewerkers en relaties? Zeg het met een ambachtelijk brood- & banketpakket! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. We maken graag tijd voor je.